**Winkelpanden / Winkelcentra**

Een winkel, een ruim winkelaanbod, gezelligheid, mooie producten en scherpe aanbiedingen. Menig ondernemer weet wat er komt kijken bij een goede bedrijfsvoering en het aantrekkelijk maken van de eigen winkel.

De omgeving, in- en om de winkel is daarom van groot belang bij het welslagen van een onderneming. De consument vindt het nu eenmaal prettig om te winkelen in een schone, opgeruimde omgeving.

Four Star heeft een afdeling die zich heeft gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud van winkels. Het onderhoud van een winkel heeft wel raakvlakken met de reguliere schoonmaak maar heeft naast de overeenkomsten toch ook veel verschillen. Het vereist daarom speciale aangepaste aanpak en inzet van speciale geavanceerde apparatuur.

De opvang van calamiteiten die dagelijks in een winkel voorkomen vereisen daarom ook een speciale benadering. Four Star Bedrijfsdiensten heeft zich daarop voorbereidt en heeft medewerkers in dienst die voor een dergelijke taak zijn getraind. Ook verrichten van de werkzaamheden buiten de 'normale uren' vereist een flexibele opstelling bij het inzetten van personeel. Vuilafvoer en - verwerking vereisen een speciale aanpak.